Om LHFENCE

Vårt företag grundar sig på innovation och nytänkande.
Vi har tillverkat färister i 10 år och har färister för alla behov. För allt från privata lantbrukare till stora vägprojekt.

Vilka är vi?

LHFENCE grundades 2010 av Lars Højgaard, som har en bakgrund som maskiningenjör och projektledare, och en uppväxt inom stängselbranschen.
Företaget håller till strax utanför Århus, där all drift och produktion av stålfundamenten sker. Dessutom har vi en betongelementfabrik i Lemvig.

Vad gör vi?

Vi drivs av att göra saker smartare och underlätta arbetsflödet för våra kunder.
Vi är den föredragna leverantören och sparringpartnern till alla som behöver färister, oavsett om det handlar om privata företag, stängselfirmor, entreprenörer eller offentliga projekt.
Våra sex olika färistertyper är utvecklade för att täcka alla typer av behov och vi arbetar ständigt för att utveckla nya produkter som gör arbetet ännu smartare, billigare och lättare för våra kunder.

Sortiment

Förutom vår färister tillverkar vi även maskiner för montering av staket, såsom viltstängselrullar, trådvindor och pålhammare.
Allt detta kan du läsa mer om på www.lhfence.dk .

Färist med stålfundament

Färisten med stålfundament är vår bästsäljande i Europa, och används till både större vägprojekt och till mindre projekt inom t.ex. skogs- och lantbruk.

Färist med heavy-duty betongfundament

Denna robusta färist med betongfundament är vår absolut starkaste och uppfyller kraven på hållbarhet och dimensioner för alla typer av anläggningsprojekt.

Färist med betongfundament

Färisten med betongfundament är även lämplig för större fordon, men används där det finns ett krav på betongfundament, normalt vid större anläggningsprojekt

Flyttbar färist för alla fordon

Den flyttbara färisten är lämplig på platser där man behöver en tillfällig färist. Den står direkt på vägen och kan flyttas med t.ex. en frontlastare.

Flyttbar färist för terränggående fordon

Den flyttbara färisten är lämplig på platser där man behöver en tillfällig färist. Den står direkt på vägen och kan flyttas med t.ex. en frontlastare.

Färist avsedd för fotgängare

Den här färisten är utformad för platser där fotgängare och cyklister ska passera, t.ex. vid golfbanor och offentliga platser.

Visste du att…

7

Våra färister säljs i flera länder. Vill du bli en av våra återförsäljare?

2010

Det året vi grundade vårt företag i Danmark.

10

länder som vi har sålt våra färister till. Ända från Sverige och Norge till Mallorca.

Våra kunder

Se några av våra kunder och projekt här