Om LHFENCE och varför vi började göra färister

Lars Højgaard, grundare av LHFENCE i Danmark:

”Efter att ha vuxit upp med föräldrar inom staketbranschen i Danmark och efter en utbildning som maskiningenjör, grundade jag företaget LHFENCE under 2010. Målet var att bli den ledande leverantören av staketmaskiner.

10 år och riktigt många skisser och uppfinningar senare – en del bra och andra mindre bra – kan jag stolt kalla oss den ledande leverantören av färister.

Jag började skissa på färisten 2011, när jag kom på att jag saknade en smartare produkt på marknaden. På den tiden såg färisten lite annorlunda ut mot idag. Jag har löpande uppdaterat designen på färisten för att ge våra kunder den bästa möjliga produkten.

Vi säljer dessutom fortfarande staketmaskiner, som allting startade med. Du kan läsa mer om dem här.”

LARS HØJGAARD
Försäljning & konstruktion i Danmark
+45 29452837 & lsh@lhfence.dk